BMC машина VG-180U

Краток опис:

СПЕЦИФИКАЦИЈА VG-180U AB Дијаметар на завртката Mm 50 55 Големина на истрел (теоретска) cm3 420 480 Тежина на инјектирање (PS) g 460 525 Стапка на инјектирање g/s 128 158 Притисок на инјектирање MPa 159 150 g/s 159 158 159 159 159 159 159 2001 удар Mm 430 Простор помеѓу шипки за врзување mm 470*470 Макс.Висина на калапот mm 450 Мин.Висина на мувла mm 130 Мозочен удар на исфрлувачот mm 130 Тонажа на исфрлувачот...


Детали за производот

Ознаки на производи

СПЕЦИФИКАЦИЈА

VG-180U

 

A

B

Дијаметар на завртката

Mm

50

55

Големина на снимката (теоретска)

cm3

420

480

Тежина на инјектирање (PS)

g

460

525

Стапка на инјектирање

g/s

128

158

Притисок на инјектирање

MPa

159

140

Капацитет за пластифицирање

g/s

20

24

Тонажа на стегач

KN

1800 година

Мозочен удар на отворање

Mm

430

Простор помеѓу шипки за врзување

mm

470*470

Макс.Висина на мувла

mm

450

Мин.Висина на мувла

mm

130

Мозочен удар со ејектор

mm

130

Тонажа на ејектор

KN

45

Макс.Притисок на пумпата

MPa

16

Моќност на моторот на пумпата

KW

15

Моќност на грејачот

KW

6

Димензии на машината (Д*Ш*В)

M

5,1*1,2*1,7

Тежина на машината

T

5

Капацитет на резервоар за масло

L

240

Капацитет на бункер

L

310


  • Претходно:
  • Следно:

  • Поврзани производи

    на