Sensori i presionit Ashcroft

Përshkrim i shkurtër:

APLIKIMET: KM 41 është i përshtatshëm në mënyrë ideale për të adresuar nevojat kërkuese të ndjeshmërisë së presionit të prodhuesit të pajisjeve origjinale në një mori aplikimesh, duke përfshirë: • Pajisjet jashtë rrugës • Makineri ndërtimi • HVAC/frigorifer • Kontrolli i kompresorit • Monitorimi i pompës • Implementet bujqësore • Diagnostifikimi Kompletet • Monitorimi i motorit • Automatizimi dhe kontrolli i procesit • KARAKTERISTIKAT e sensorit hidraulik dhe pneumatik: • Saktësia totale e brezit të gabimit 1% • Aftësia e gjerë e temperaturës • E gjitha e salduar para...


Detajet e produktit

Etiketat e produktit

APLIKACIONET:
KM 41 është i përshtatshëm në mënyrë ideale për të adresuar nevojat e kërkuara të ndjeshmërisë së presionit të prodhuesit origjinal të pajisjeve në një mori aplikimesh, duke përfshirë:
• Pajisje jashtë rrugës
• Makineri ndërtimi
• HVAC/Ftohje
• Kontrolli i kompresorit
• Monitorimi i pompës
• Implementet Bujqësore
• Komplete diagnostikuese
• Monitorimi i motorit
• Automatizimi dhe Kontrolli i Procesit
• Sensimi Hidraulik & Pneumatik
TIPARET:
• Saktësia totale e brezit të gabimeve 1%.
• Aftësia e gjerë e temperaturës
• Konstruksion me presion të gjitha salduar
• Vlerësimi i lartë EMI/RFI
• Vargjet nga .06 mPa deri në 200 mPa
• Vlerësimi i hyrjes IP 65
Transduktori i presionit Ashcroft KM41 kombinon teknologjinë e provuar të sensorit të filmit të hollë polisilikoni me një ASIC me performancë të lartë për të ofruar një transduktor shumë të saktë dhe të qëndrueshëm.Sensori prej çeliku inoks 17-4PH është me rreze elektronike të salduar në një montim presioni pa njolla, i cili siguron aftësi të shkëlqyera mbi presionin dhe qëndrueshmëri të jashtëzakonshme në aplikimet e goditjeve dhe dridhjeve të larta.Kalibrimi me anë të kompensimit dixhital rezulton në një instrument jashtëzakonisht të saktë në një gamë të gjerë temperaturash.Dizajni KM41 është i përshtatshëm për aplikime kërkuese, të ciklit të lartë, hidraulike dhe pneumatike që gjenden në pajisjet hidraulike të lëvizshme në bord.
SPECIFIKIMET E PERFORMANCËS:
Ref.Gjendja 21°C ±1°C (72°F ±2°F)
Saktësia:
Brezi total i gabimit përfshin efektet e kombinuara të temperaturës, jolinearitetit (Metoda e pikës së fundit), histereza,
mospërsëritshmëria, kompensimi zero dhe gabimet e vendosjes së hapësirës
±1% e hapësirës: nga –20 në 85ºC (–4 në 185ºF)
±3,0% e hapësirës: nga –40 në -20ºC (–40 në –4ºF)
±2,5% e hapësirës: nga 85 në 125ºC (185 në 257ºF)
Shënim: Saktësia statike ±0,5% e hapësirës BFSL (Best Fit
Metoda e vijës së drejtë);përfshin jolinearitetin,
histereza dhe efekte të papërsëritshme në referencë
temperatura 72°F (21°C)
Stabiliteti: Më pak se ±0.25% hapësirë/vit
Qëndrueshmëria: Testuar deri në 50 milionë cikle
SPECIFIKIMET MJEDISORE:
Temperatura:
Kompensohet -40 deri në 125°C (-40 deri në 257°F)
Funksionimi -40 deri në 125°C (-40 deri në 257°F)
Ruajtja -40 deri në 125°C (-40 deri në 257°F)
Lagështia: 0 deri në 100% RH, pa efekt
SPECIFIKIMET FUNKSIONALE
Zgjidhni nga mbi 25 diapazon presioni duke filluar nga 30
psi dhe kalon nëpër matës 20,000 psi.
Vargjet e përbërjes (vakum dhe presion) janë gjithashtu
në dispozicion, shihni "Për të porositur" në anën e pasme.
Mbipresioni (FS): Shpërthimi i provës
35 MPa 200% 500%
70 MPa 150% 240%
200 MPa 120% 240%
Dridhja: Testimi sipas IEC 68-2-6
dhe IEC 68-2-36
Goditje: Testimi sipas IEC 68-2-32
Testi i rënies: Reziston 1 metër në pllakë çeliku
Koha e përgjigjes: Më pak se 1 msec
Koha e ngrohjes: Më pak se 500 msec tipike
Efekti i pozicionit: Hapësirë ​​më pak se ±0,01%, tipike
SPECIFIKIMET ELEKTRIKE
Sinjalet e daljes të disponueshme:
Furnizimi
Rryma e ngacmimit të tensionit në dalje
0-10 Vdc, 3 tela 12-32 Vdc 5mA
Prodhimi ratiometrik:
0,5-4,5 Vdc, 3 tela 5 Vdc ±0,5 Vdc 4mA
Prodhimi aktual:
4-20 mA, 2 tela 12-32 Vdc
Polariteti i kundërt dhe i mbrojtur me kabllo të gabuar: Po
Tensioni i prishjes së izolimit: 100 Vac
Rezistenca e izolimit: Më e madhe se 100 megohms
në 100 Vdc
Pajtueshmëria me CE: Testimi sipas DIN EN 55011
dhe DIN 61000-4-3
SPECIFIKIMET FIZIKE
Lidhja me presion: çelik inox 304
Materiali i sensorit: 17-4PH SS
Strehimi: çelik inox
Lidhjet e disponueshme të procesit (Mashkull):
G1
⁄4A, Formulari E, 1
⁄4 ​​BSP, 1
⁄4 ​​NPT
Për lidhje të tjera konsultohuni me fabrikën
Vlerësimi i hyrjes: IP65
Pesha: 90g
PËRFUNDIMI ELEKTRIKE
• Kabllo i mbrojtur: 3´ standard, 24 AWG, Xhaketë PVC
• Seria Metri-Pack 150*
• MVS DIN EN 175 301 803
*Metri-Pack është një markë tregtare e Delphi Packard ElectricSistemet
babi


  • E mëparshme:
  • Tjetër:

  • Produkte të ngjashme