EIPC6 Pump

Përshkrim i shkurtër:

Internal gear pump Type EIPC6 for industrial applications with constant displacement volume Characteristics: Characteristics • Internal gear pump with axial and radial gap compensation • Radial compensation with segments • Suction and pressure port radial • Field of application: Industrial hydraulic • Low noise • Long time life • Low pulsation (pressure pulsation ~2 %) • Multi flow combinations on request Technical Data: Rated Size 125 160 200 250 Spec. volume Vth [cm3/rev]*** 125,...


Detail Product

Produkt Tags

Brendshme gear pompë Lloji EIPC6 për aplikime industriale me konstante vëllimit zhvendosja
karakteristika:
Karakteristikat
• pompë veshje të brendshme me axial dhe radiale
kompensimit hendeku
• Radial kompensim me segmente
• thithje dhe port presion radiale
• Fusha e aplikimit: hidraulik Industrial
• zhurma e ulët
• Jetë të gjatë kohore
• pulsation ulët (pulsation presion ~ 2%)
• kombinime rrjedhës Multi në kërkesë
3dad
dhënat teknike:

Vlerësuar Size 125 160 200 250
Spec. volum Vth [cm3 / Rev] *** 125,7 160,1 200,9 249,9
presioni operativ vazhdueshëm [bar] ** 250 160 140
presion pik operativ [bar] max. 10 sec 15% Cikli i punës ** 280 170 150
Cut-in presion pik [bar] ** 300 180 160
shpejtësi nominale [min-1] **** 400-2,500 400-2,000
Max. speed [min-1] 2.800 2.200

viskozitet operativ [mm2 / s] 10 - 300

Duke filluar viskozitet [mm2 / s] 2.000
temperaturë pune [° C] -20 deri +100
medium operativ HL - HLP DIN 51 524
Max. temperature medium [° C] 80
Min. temperature medium [° C] -20
Max. temperatura e ambientit [° C] 80
Min. temperatura e ambientit [° C] -20
Max. presioni pranimit (anësor futje) [bar] 2 bar absolute
Min. presioni pranimit (anësor futje) [bar] 0.8 bar absolute (Fillo 0.6)
Pesha appr. [Kg] 27,5 30 43 54
Shkalla e filtrimit Class 20/18/15 shkak të ISO 4406
Jetegjatesia jo më pak se 1x 107 cikle të ngarkesës kundër presionit operativ pikut
Efikasiteti η vol: 94 94 93 93
Efikasiteti η hm: 90   91  
Të pompë zhurme *
(e matur në dhomën e zërit) dB [A]
76 77 77 78

n = 1.450 min-1 Δ p = 250 bar (160 bar në madhësi 200 dhe 140 bar në madhësi 250) T = 50 ° C mesme HLP 46

* Matur në dhomën anechoic e Eckerle Hidraulike Divizionit; Boshtor mikrofon distance 1.0 m

** Për presionin e pranueshme në 400-1.800 rpm. Rpm më tej në kërkesë.
*** Për shkak të tolerancave të prodhimit të vëllimit zhvendosja mund të ndryshojnë.
**** rpm Më tej në kërkesë.
Pompat nuk kanë asnjë mbrojtje korrozioni. Max. Vlerat e lejuara nuk duhet të zbatohet në mënyrë kumulative. Ju lutem na kontaktoni.


  • Previous:
  • Next:

  • Related Products