EIPC6 Pump

Short Description:

Internal gear pump Type EIPC6 for industrial applications with constant displacement volume Characteristics: Characteristics • Internal gear pump with axial and radial gap compensation • Radial compensation with segments • Suction and pressure port radial • Field of application: Industrial hydraulic • Low noise • Long time life • Low pulsation (pressure pulsation ~2 %) • Multi flow combinations on request Technical Data: Rated Size 125 160 200 250 Spec. volume Vth [cm3/rev]*** 125,...


Detail produk

Tags Product

Internal pump pindah Koleksi EIPC6 kanggo industri aplikasi karo volume pamindahan pancet
Ciri:
Ciri
• pump pindah Internal karo sumbu lan radial
longkangan rugi
• rugi Radial karo perangan
• nyedhot lan meksa port radial
• Field aplikasi: hydraulic Industri
• gangguan Low
• urip wektu Long
• pulsation Low (meksa pulsation ~ 2%)
• kombinasi aliran Multi ing request
3dad
Data Technical:

dirating Size 125 160 200 250
Spec. volume Vth [cm3 / rev] *** 125,7 160,1 200,9 249,9
meksa operasi dadi [bar] ** 250 160 140
meksa operasi Peak [bar] max. 10 sec 15% tugas siklus ** 280 170 150
Cut ing meksa puncak [bar] ** 300 180 160
kacepetan Nominal [min-1] **** 400 - 2.500 400 - 2.000
Max. kacepetan [min-1] 2,800 2,200

viskositas Operating [mm2 / s] 10 - 300

Miwiti viskositas [mm2 / s] 2.000
suhu operasi [° C] -20 kanggo +100
medium Operating Samsung Samsung - HLP DIN 51 524
Max. medium suhu [° C] 80
Min. medium suhu [° C] -20
Max. suhu sekitar [° C] 80
Min. suhu sekitar [° C] -20
Max. meksa diakoni (sisih intake) [bar] 2 bar Absolute
Min. meksa diakoni (sisih intake) [bar] 0,8 bar Absolute (Mulai 0.6)
appr bobot. [Kg] 27,5 30 43 54
Degree filtrasi Kelas 20/18/15 amarga ISO 4406
pangarep-arep urip ora kurang saka 1x 107 siklus mbukak marang meksa operasi puncak
Efficiency η vol: 94 94 93 93
Efficiency η hm: 90   91  
Pump gangguan *
(diukur ing kamar swara) DB [A]
76 77 77 78

n = 1.450 min-1 Δ p = 250 garis (160 garis ing ukuran 200 lan 140 garis ing ukuran 250) T = 50 ° C Sedheng: HLP 46

* Diukur ing kamar anechoic Divisi Hydraulic Eckerle; Sumbu mikropon kadohan 1.0 m

** Kanggo meksa ditrima ing 400-1.800 rpm. Rpm luwih ing panyuwunan.
*** Amarga Pn Manufaktur volume pamindahan bisa beda-beda.
**** rpm luwih ing request.
Ing Pumps ora pangayoman karat. Max. angka idin kudu ora Applied cumulatively. Mangga kontak kita.


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk